مسؤولان مرعوب دشمن نشوند | باید کشور را از بیگانگان بی نیاز کنیم
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی ظهر امروز در جلسه درس اخلاق خود که در مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد، یکی از علل احساس ضعف برخی از مسؤولان در برابر دشمن را عدم اعتماد به وعده های الهی دانست و گفت: دل های پاکی که با خدا ارتباط داشته و به وعده های الهی اطمینان دارند اصلا در برابر دشمن خوف نمی کنند.
وی افزود: یکی از ابزارهای بسیار خطرناک دشمن ایجاد ترس و هراس آفرینی است، وقتی شما خوف را کنار بگذارید، می توانید مستقل و قدرتمند شوید و دیگر نیاز به FATF ندارید.
آیت الله اراکی با تأکید بر اینکه مسؤولان نباید از دشمن ترس داشته باشند، اظهار داشت: مسؤولان باید در چارچوب موازین عمل کنند، بنابراین هر کاری که موجب ذلت شود را نباید پذیرفت.
وی با بیان اینکه بر اساس آموزه های دینی جامعه اسلامی نباید در برابر بیگانه ذلیل باشد، ابراز داشت: اگر ایمان به وعده های الهی وجود داشته باشد برخی مسؤولان نمی گویند که اگر فلان قرارداد خارجی را نپذیریم چه می شود.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مصادیق ذلت نیازمندی به بیگانگان است، عنوان کرد: مسؤولان باید کشور را از بیگانگان بی نیاز کنند، می توانیم کاری کنیم که نیازمندی ما کم شده و دیگران به ما نیازمند شوند که این معنای عزت است.
وی قطع نیازمندی به دیگران را پایه عزت مندی دانست و گفت: اینکه مدام بگوییم همه امور ما به خارج از کشور بستگی دارد و تحریم ها در روند کشور تأثیر منفی داشته چراغ سبز نشان دادن به دشمن است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه نباید نقاط ضعف کشور را به دشمن نشان داد، اظهار داشت: درست است که تحریم ها تأثیر گذار بوده اما نباید نسبت به تحریم ها بزرگنمایی شود.
وی با اشاره به اینکه ملت متکی به خداوند متعال است، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه جوانان مستعد و ثروت های فراوانی در کشور داریم چرا باید احساس ضعف کنیم، به تحریم ها باید به عنوان فرصتی برای همت بیشتر مسؤولان و تقویت استقلال کشور نگاه کرد.
آیت الله اراکی با ابراز تعجب از کسانی که همه مشکلات کشور را به تحریم ها ربط می دهند، گفت: این طرز تفکر و این مدیریت های ضعیف ناشی از ایمان سست و ضعیف است.
وی همچنین در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه در اسلام تأکیدات فراوانی بر نگاه شده است، اظهار داشت: نگاه انسان باید نگاه پاک باشد اگر در اسلام نسبت به حرمت نظر مطالب فراوانی بیان شده، دارای حکمت های عالی است؛ در روایات آمده است به سلطان ظالم و جابر و انسان معصیت کار و به چهره ای که شما را به یاد شیطان می اندازد و شما را به سمت راه شیطان می کشد نگاه نکنید.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه باید در مراکز علمی و حوزوی در خصوص مقوله نگاه کردن و فلسفه و آثار آن تعمق بیشتری شود، ابراز داشت: جا دارد که علاوه بر حوزه های علمیه، دانشگاه ها و روانشناسان درباره این موضوع بحث کنند.
وی خطاب به طلاب حوزه علمیه گفت: شما جوان و اهل علم هستید و باید یک بحث جدی درباره احکام نگاه و احکام فقهی، ریشه ها و آثار روانی و اجتماعی آن شروع کنید چرا که اگر فضای دید جامعه ما فضای آلوده شود خسارات فراوانی را به بار می آورد.
آیت الله اراکی با اشاره به آسیب های فضای مجازی در جامعه، ابراز داشت: متاسفانه امروز عده ای می گویند که فضای مجازی باید آزاد مطلق باشد مگر می توان فضای دید جامعه را رها کنیم و هر نوع آلودگی در فضای دید جامعه وجود داشته باشد.
وی افزود: نباید فضای دید جامعه را آلوده کرد، اگر پاکی ها و ارزش ها به جامعه انتقال داده شود با جامعه ای پاک و بالنده روبرو خواهیم بود که چنین جامعه ای می تواند پیشرو، قدرتمند، ذلت ناپذیر و عزتمند باشد./842/پ202/ق